Професія:”Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики(електромеханіка); Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування”

Перше, що вражає людину, яка потрапила на пульт великого підприємства – велика кількість найрізноманітніших контрольно-вимірювальних приладів, датчиків, аналізаторів, регуляторів і іншої автоматичної апаратури. Весь цей комплекс контрольно-вимірювальних приладів і автоматики забезпечує оператора інформацією про режим протікання технологічного процесу.
Щоб ці засоби автоматичного та контрольно-вимірювального оснащення технологічних установок завжди були в справному стані, і з’явилася професія – слюсар з контрольно-вимірювальних приладів і автоматики (КВП). Слюсарі КВП часто освоюють другу робочу професію –Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.
 Слюсар КВП має справу з технікою, що вимагає від нього постійного професійного зростання. Представники цієї професії нерідко стають активними раціоналізаторами і винахідниками. Їх пропозиції підвищують надійність функціонування приладів і апаратури, підвищують точність їх показань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *